Nou servei de tintoreria a domicili

Si teniu moltes peces de roba per portar a la tintoreria i no podeu portar-les a la botiga, des d’ara us les recollim a domicili i les retornem ben netes a casa vostra.

Camises, bruses, pantalons, faldilles, vestits, abrics, anoracs, jaquetes, roba de pell…

I també roba de llar: edredons, fundes, cortines, catifes…

Demana un pressupost i reserva hora al telèfon 689 19 38 38 o bé envieu un correu electrònic.

Tres normes bàsiques sobre mascaretes que hauríeu de saber

Us presentem les noves mascaretes que hem dissenyat durant les vacances.

 

Com sempre compleixen amb les tres normes bàsiques:

  • Són de tres capes. L’exterior, de cotó 100% i tan bonica com vulgueu. La interior, la que està en contacte amb la pell, de cotó quirúrgic antibacterià. I, entre les dues, un filtre homologat, la clau perquè les mascaretes siguin efectives.
  • Són reutilitzables. No és sostenible fer servir productes d’un sol ús. I és una ruïna econòmica. Les nostres mascaretes es poden rentar tranquil·lament. Fin i tot els filtres es poden rentar unes quantes vegades abans de canviar-los.
  • Són fetes per nosaltres mateixos. Us heu preguntat mai per què mai no us encaixen bé les mascaretes? Perquè són productes estàndard, la majoria fets a fora, i el vostre proveïdor no pot adaptar-lo a les vostres necessitats. Nosaltres podem fer-ho perquè les fem nosaltres. 

Nous models de mascaretes

El problema de les mascaretes és que ens recorden perpètuament que estem en perill de contagi. Com si fóssim en un hospital. 🤒 Per això nosaltres confeccionem mascaretes amb colors vius, personalitzades, boniques de veure… Com si fossin un complement de vestir. 😉 Així, enlloc de transmetre la idea que som en un hospital, enviem un missatge positiu al món: Tot anirà bé, si prevenim la malaltia.

Aquí podeu veure els últims models que han sortit del nostre taller ☺ Totes són mascaretes de tres capes (molt important) i reutilitzables.

Roba de llar ecològica 100%

Des d’aquest estiu us podem oferir productes eco fabricats a Catalunya amb cotó 100%. Podeu veure-les de prop a la botiga i encarregar-les.

CATALOGO ECOTERRY P2019
Tovalloles de ris americà

CATALOGO ECOTERRY P2019
Tovalloles de ris amb aplics

tovalloles_platja
Tovalloles de platja

CATALOGO ECOTERRY P2019
Barnussos infantils avellutats

 

Sí, mascaretes fashion, però segures

En veure com de maques ens han quedat les mascaretes higièniques infantils, les clientes ens han demanat models fashion per a adults. Doncs, ja les teniu. Això sí, no renunciem a fer un producte tan segur com sigui possible. Per això les fabriquem nosaltres mateixos, amb cotó 100% i incloem un espai entremig per poder-hi col·locar un filtre de seguretat Air Laid. També hem dissenyat unes bossetes de tela on podeu guardar les mascaretes mentre no les feu servir. Molt important, tenint en compte que són reutilitzables.

Aquí podeu veure alguns dels models que ja hem venut.

bty

Mascaretes higièniques reutilitzables infantils

Mascaretes infantils reutilitzables

A banda de les mascaretes higièniques reutilitzables per a adults fem les nostres pròpies mascaretes higièniques reutilitzables infantils. Entan composades de dues capes de cotó 100% i, entremig, un filtre Air Laid que garanteix la higiene i que es pot rentar fins a tres cops abans de substituir-lo.

Són mascaretes elaborades per nosaltres mateixos i comptem amb una pila de dissenys, per motivar els nenes i nenes.

Si en necessiteu podeu trucar-nos al telèfon 689 19 38 38, o bé fer-nos arribar un correu electrònic a laboutiquedecostura@gmail.com, i us les farem arribar.

Tenim mascaretes reutilitzables

IMG_20200428_113651

En vista de la situació, ens adaptat a les noves circumstàncies i estem fabricant mascaretes higièniques reutilitzables. Són mascaretes homologades i que compten amb totes les garanties sanitàries. Estan fetes amb teixit Spunbound  i compleixen la reglamentació exigida.

A més, són reutilitzables, o sigui que es poden rentar fins a tres cops. Així no heu de fer servir les d’usar i llençar.

Les fem nosaltres mateixos, amb material fet aquí, també. I les venem en paquets de 10 o 25 unitats. També fem paquets més grans, per a empreses o casos especials.

Trobareu totes les dades tècniques sobre les mascaretes aquí.

Si en necessiteu podeu trucar-nos al telèfon 689 19 38 38, o bé fer-nos arribar un correu electrònic a laboutiquedecostura@gmail.com, i us les farem arribar.