Tres normes bàsiques sobre mascaretes que hauríeu de saber

Us presentem les noves mascaretes que hem dissenyat durant les vacances.

 

Com sempre compleixen amb les tres normes bàsiques:

  • Són de tres capes. L’exterior, de cotó 100% i tan bonica com vulgueu. La interior, la que està en contacte amb la pell, de cotó quirúrgic antibacterià. I, entre les dues, un filtre homologat, la clau perquè les mascaretes siguin efectives.
  • Són reutilitzables. No és sostenible fer servir productes d’un sol ús. I és una ruïna econòmica. Les nostres mascaretes es poden rentar tranquil·lament. Fin i tot els filtres es poden rentar unes quantes vegades abans de canviar-los.
  • Són fetes per nosaltres mateixos. Us heu preguntat mai per què mai no us encaixen bé les mascaretes? Perquè són productes estàndard, la majoria fets a fora, i el vostre proveïdor no pot adaptar-lo a les vostres necessitats. Nosaltres podem fer-ho perquè les fem nosaltres. 
A %d bloguers els agrada això: