Mascaretes

Aprofitant que en sabem molt de cosir, i que ens preocupa la seguretat, la nostra i la de tots volsaltres, i tenint en compte les circumstàncies, des d’aquest mes estem fabricant les nostres pròpies mascaretes higièniques reutilitzables.  Les fem nosaltres mateixos seguint els criteris normatius de seguretat i amb els materials adequats.

Mascareta higiènica reutilitzable bàsica

Són mascaretes de tres capes: dues de teixit no teixit (impermeable) i, a l mig, un filtre de seguretat homologat Air Laid. Compleixen la normativa espanyola UNE 0065:2020 i garanteixen un filtratge d’un 96%.

Important! Són reutilitzables. Es poden rentar fins a tres cops, cosa que permet fer-les durar molt més que les quirúrgiques, que s’han de llençar després de fer-les servir un cop.

Aquí trobareu més informació, i aquí la fitxa tècnica completa del producte. Les venem en paquets de 5, 10 i 15 unitats.

IMG_20200428_113651

Mascareta higiènica reutilitzable infantil

Són mascaretes de dues capes de cotó 100%. Els fem una butxaqueta enmig on heu de col·locar un filtre Air Laid per reduir el risc de contagi. Tant la mascareta com el fitre es poden rentar. A més, us proporcionem tres filtres.

Les fem amb teixits molt bonics i s’adapten perfectament a la canalla. Perquè sigui així les fabriquem en tres talles:  de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12.

Amb la mascareta us regalem una funda per poder guardar-la quan no la feu servir. Comprovareu que és molt pràctic tenir on col·locar-la.

Trobareu més informació aquí.

Mascaretes infantils reutilitzables

Mascareta higiènica reutilitzable Fashion

Davant la demanda de mascaretes segures i atractives a la vegada, hem dissenyat un model de mascareta segura i reutilitzable per a adults. Són mascaretes de dues capes de cotó 100% amb una butxaca al mig que permet inserir un filtre Air Laid de seguretat. Us facilitem tres filtres amb cada mascareta. També us regalem una funda per poder guardar-la en un lloc segur sense haver-la de manipular gaire.

Es poden rentar tranquil·lament i tornar-les a fer servir. El filtres també es pot rentar, per separat i fins a tres cops.

Trbareu més informació aquí mateix.

bty

A %d bloguers els agrada això: